Så er det vidst tid til at skrive på bloggen igen!

Vi er her stadig, men det har stået ret stille i huset de seneste mdr. Forskellige omstændigheder kombineret med, at vi nok var ved at køre lidt træt i det hele, har gjort at vi har pauset, men nu er vi startet op igen 🙂

Vi er pt igang med at sætte gerekter, fodpaneler og skyggelister op, lappe sømhuller så de kan males en sidste gang og midten af januar bliver stuegulvet endeligt lagt! Det kommer til at betyde enormt meget for fornemmelsen af huset.

Køkkenet er sat op og virker, men mangler lister, vindueskarm og de sidste småting – ligesom resten af huset 😉

Gulvet i stuen er et ask plankegulv og vi har været henne og strø fint strandsand ud i hele stuen da det skal stabilisere gulvet så møbler ikke står og hopper når man går forbi dem, hvis der er lidt hulrum under. Det føles i øvrigt MEGET forbudt at køre flere trillebørefulde sand ind i stuen og hælde det ud 😉

Vi kommer forhåbentlig snart med nye billeder og beskrivelser! 🙂