Der var en stor revne i stuegulvet da vi fik gulvtæppet af (for 100 år siden!), men det kom ikke som nogen overraskelse, da det stod i tilstandsrapporten. Da det er meningen der skal trægulv på, er det ret vigtigt at betonen ikke giver sig og dermed forårsager et knirkende trægulv, så vi måtte igang med at brække et rimelig stort område af gulvet op. Der er prøvet med hammer og mejsel og masser af kræfter, men det var simpelthen for hårdt arbejde. Knuds far havde så en smart maskine, der kunne hamre det op.

DSC00189

Så skulle alle disse stumper så “bare” samles op og køres væk – og det er tungt! Meget tungt! Forden blev læsset og den hang da lidt bagtil – men på genbrugsstationen kom det! 🙂

DSC00190

Ballen Murerservice blev tilkaldt og de lavede gulvet rigtig pænt og i samme omgang, fik de lige lov at reparere nogle slidte fuger udvendigt på huset.

IMG_9929

Nu skal gulvet bare tørre i nogle uger, så er der klar til at komme trægulv på 🙂