I går var Knuds mor en tur forbi og se huset – hun havde gået i en frygtelig pine i næsten et halvt år, men nu kom dagen (eller aftenen) hvor spændingen ville blive udløst og hun kunne få sin nysgerrighed stillet! 😉 Hun havde, betænksom som hun er, en “tillykke-med-huset”- gave med. En rigtig sød dørmåtte som ses her:

IMG_4480

Den er vi rigtig glade for! 🙂 måtten kommer dog til at følge OS og ikke huset og eftersom vi nok ikke skal bo der, tillader vi os at tage den med os videre til et evt. andet hus 🙂

I dag, lørdag, har vi brugt en hel del timer på at kigge på værktøj, arbejdstøj, ordne praktiske ting og få fikset Helles blodsukker som meget pludselig dykker og bliver lavt,- og hvis hun ikke får mad NU, forvandler hun sig til en lavt-blodsukker-arrig djævle! Så mad på hende og så kom den blide engel frem igen…arh okay…så næsten da! 😉

Den nyindkøbte plæneklipper måtte stå sin prøve i dag, da græsset var ekstremt højt, tungt og tykt! Men den arbejder sig rigtig fint igennem det og det ser ud til at være et fornuftigt valg af plæneklipper. Det krævede mange tømninger af græsbeholderen og græsset skal have en tur mere i morgen igen. Nu skal det lige have tid til at rejse sig igen.

Vi er hermed så småt startet ud med at gøre huset og haven i stand – et stort projekt som helt sikkert giver lidt frustationer, men samtidig også rigtig god læring, erfaring og motion! 🙂

IMG_4540

IMG_4543

IMG_4559

IMG_4570