Græsplænen har fået tæsk – den har fået rigtig mange tæsk! 🙂

Det var mere en mosplæne end en græsplæne og det ville vi rigtig gerne til livs, så vi tog i et byggemarkede og ville købe en mos-rive, men efter en snak med en medarbejder dernede, satte vi hurtigt riven tilbage på hylden! Han sagde at det ville nærmest tage livet af os, da den skal ret langt ned i jorden og plænen skal have på begge leder, så det er virkelig ekstremt hårdt arbejde. Hjem og tænke..hm hm hm….

Tilbage i byggemarkedet igen hvor vi så købte en ELEKTRISK mosfjerner og dén er da godt nok effektiv! 699 kr skulle vi af med. Vi var noget betænkelige om, hvorvidt det bare var pengene ud af vinduet for den så godt nok jammerlig og plastikagtig ud, men vi forsøgte og vi skal da lige love for den kunne flå noget mos op af plænen! Hele 14 store sække blev det til! Det er jo vildt! 🙂IMG_7797

DSC00935

Det foregår på den måde at man går med den ligesom en plæneklipper og bagefter river man så alt det væk, som den har revet op af plænen – her er det så pænt vigtigt man får indstillet dybden korrekt, så den ikke tager alt græsset også! 😉 så skal der gødes og vandes og eftersom vandet ikke selv gad komme foroven, måtte vi igang med en havevander! Og til en havevander, skal man jo bruge en haveslange, så det måtte vi også ud og investere i. Knud  skulle selvfølgelig have den smarteste og mest vilde havevandervogn! 😉 så vi fik vandet og nu har regnen så fint dalet ned fra himlen de sidste dage! – man begynder at kunne forstå hvorfor Knud er ateist! 😉

DSC00940

 

Her ses den maskine som vi købte:

alko