Nu er stuen malet færdig. I første omgang var det meningen vi ville have halvdækkende hvid maling på lofterne, men vi er nu gået over til, at male alle lofter heldækkende hvide – eller VI er så meget sagt….vi har givet opgaven videre til Helles far 😉 Han er alligevel den der har mest styr på at holde på en malerrulle i den vinkel OG samtidig ikke falde over sine egne ben, malerspande og andet skrammel! Det er ret så imponerende hvad han kan med en malerrulle – meeen han har jo også prøvet det et par gange eller to før 😉

Der mangler stadig at blive malet sidste gang på vinduer og teressedør. Vi måtte hen og give “spærrer” da der trak gult igennem den første maling som vi havde brugt.

IMG_7777

IMG_7780

Mælkebøtter! Dem har vi også været oppe og slås med – og der er mange af dem i plænen. Vi tog lørdag i Trælasten og ville så købe et mælkebøttejern, men så møder vi nogen som Knud kender (Knud kender mange mennesker!!) og de siger “drop det mælkebøttejern og drys salt på i stedet for!” Vi kan hurtigt regne ud, at man kan få RET mange kg salt for den pris, så det har vi nu prøvet.

IMG_7766

Langt om længe har vi fået købt nyt læ-hegn til teressen. Vi har kigget mange steder, men valgte at købe det i Bilka Odense. Desværre måtte vi så konstatere, at pælene i jorden ikke står med standartmål – der mangler 2 cm for at midten og det ene hegn kan være der! Hvorfor vælger man sådan en løsning?? iiih! 🙂 Så nu skal vi hen og have de to pæle op, før vi kan færdigmontere hegnet.

IMG_7763

Vinduerne var virkelig blevet beskidte. Virkelig meget! Vi kunne faktisk næsten ikke se ud mere, så  NU blev der gjort noget ved det og de blev vasket ude og inde. Og SÅ kom der ellers sommervejr og der kom blomster på buskene, farver på hækken og lys ind i huset! Fantastisk! 😉 Alt det støve-arbejde havde godt nok sat sine spor – dette ses bla. på nederste billede af vindues-udhænget…eller hva sådan noget nu hedder 😉

IMG_7757

IMG_7759

Der er i dag blevet slået græs og hele haven har fået en tur på kantklipperen.

IMG_7773