SÅ er vi nået dertil hvor køkkenet er ved at være klar til at blive sat op! Det er noget af et puslespil må man sige! Værsgo at find de dele der hører sammen her i køkken-kaos:

IMG_7369

Køkkenet er tapetseret og væggene malet. Alle køkkenelementer er ude og der er gjort klar med vand/afløb, så nu kan puslespillet begynde! Det bliver SÅ dejligt at få det nye køkken sat op – det kommer til at lysne helt vildt!

IMG_7433

IMG_7430

Det første skab er samlet – hjørneskabet. Vi brugte temmelig noget tid på at lede efter den hylde der skulle ind i skabet inden bagbeklædningen blev sat på. Det var bare mystisk! Det var som om den ikke var kommet med. Nå…hm…det kan jo ske med sådan noget “saml-selv”…meget meget mystisk….!

….liiige indtil Knud kom i tanke om, at vi jo havde bestilt en karusel og IKKE en hylde til skabet! Flot Helle og Knud! I er virkelig kvikke 😉 Og SÅ kunne vi ellers få gjort skabet færdigt 😉

IMG_7441