Hermed lidt nye billeder 🙂
Køkkenloftet er malet og der er kommet filt på væggene.

IMG_7358

Knud er i gang med at sætte gerekter på dørene. Vi har fortrudt vi ikke malede dørene hvide, men det må vente til en anden gang. Vi har valgt at lakere dem med matlak, men det står ikke så godt til ask-gulvene. Så blev vi den erfaring rigere 😉

IMG_7361

Helle har malet de SIDSTE gerekter 😉 (Tilføjelse d. 16/4-09: troede hun!! oprydning i stuen gjorde at der lige dukkede endnu 8 umalede gerekter op! suuuuk!!) 😉

IMG_7363

Havebordet/bænken er forvandlet til fuglenes toilet! Forbandede natur! Det er man ikke vant til nede i byen i Helles lejlighed! 😉

IMG_7364

Lidt billeder fra haven som blomstrer og skyder helt vildt 🙂 bliver rigtig spændende at se det hele når det er rigtig sprunget ud.

IMG_7366 IMG_7365

Indkørslen skal der gøres noget ved, – som skrevet i sidste blogindlæg. Der er mange meget store sten og løsningen må være, at rive indkørslen nogle gange. Her har vi forsøgt på et par m2 og det bliver rigtig pænt når de store sten kommer væk og der bliver fyldt et nyt læs sten på. Næste problem er så, hvor gør vi lige af de sten vi river væk?? 😉

IMG_7371

IMG_7372

Vi har nået en hel del i Knuds ferie. I morgen kalder hverdagen igen, så det kommer til at gå lidt mere langsomt den næste tid i huset. Vi synes det går fint fremad og det er skønt at se, at det hele tager form.