Så er her lidt nyt igen.

Gulvet i soveværelset er nu lagt færdigt og montering af paneler og gerekter kan begynde – Knud er dog gået i stå og har måtte bruge en af sine liv-liner som kommer og hjælper i morgen – jubii 😉

IMG_6892

Og når man nu går i stå, så kan man ligeså godt bruge tiden på at rydde lidt op i carporten. Vi fik fjernet håndtag, skruer og hængsler på alle døre og karme og fik stablet affaldet fint 🙂

IMG_6893 IMG_6895

Tiden nærmere sig hvor det nye køkken ankommer. Knud prøvede at brække de grimme kasser ned som sidder over køkkenskabene. Vi ventede spændt på at der lå mange millioner kr gemt, men nej…der var flere edderkopper end penge at finde 🙂

IMG_6897

IMG_6908

Det var rimelig spændende om loftet fortsætte inde bag ved kasserne for vi ønsker naturligvis ikke disse sat op i det nye køkken, selvom “det da er sååå praktisk og så slipper man for rengøring ovenpå skabene!” (læg selv Gertrud Sands stemme ind over). Og de fortsatte! Næsten….i hjørnet mangler der liiiiiige “det sidste finish!” Åh suk! Typisk! 😉

IMG_6912

HVORFOR laver man ikke lige sådan noget færdigt?…