Det er ikke fordi det står stille i huset at vi ikke har skrevet her på bloggen, men det har været lidt et problem med kun 24 timer i døgnet den seneste tid 😉

Lidt opdatering er at vi har valgt at skifte dørene ud, da de simpelthen ikke var særlig pæne. Stikkontakterne sad i gerigterne så det pådrog sig mere arbejde, at skifte en dør end man sådan lige skulle tro, for vi ville nødig skulle have lavet stik i de nye gerigter – så alle stikkontakter skal nu flyttes ud i væggen. Når nu man alligevel har fat i stikkontakterne, kunne vi også ligeså godt smide de gamle ud og købe nogle pæne, hvide og nye 🙂

IMG_6475 IMG_6477

De nye døre er rigtig lækre – vi har valgt massive fyrtræsdøre, som kom ubehandlet. Der har været en del tvivl om, hvorvidt de skulle stå “rå” eller om de skulle males hvide – vi har valgt at lakere dem med en matlak og skulle man senere få lyst til at have dem hvide, kan man snildt male dem – det er værre den anden vej 😉

IMG_6479 IMG_6487

Alle vægge i soveværelse, entre, stue og den ene lille værelse er spartlet helt op og der er kommet filt på i soveværelset. Indenfor de næste par dage, kommer der også filt på i værelset.

Loftet er vasket ned i soveværelse og det lille værelse og er også blevet malet med en panelhvid som er en slags lud-gennemsigtig maling. Det har vi valgt, for at det ikke blev for “tungt”.

IMG_6465 IMG_6470

Entregulvet var ikke længere hvidt – det var blevet så beskidt at man kunne blive i tvivl om hvad farve klinkerne havde og om hvorvidt det overhovedet var klinker der var under skidtet, så Helle greb grovstøvsugeren og gulvklud og så blev det fint igen 😉

IMG_6493