Vi er her stadig, omend det går en smule langsomt i huset, da vi kun arbejder i huset i weekenderne.

Den seneste tid er der sket lidt over det hele. En skråning skulle laves efter to kæmpe buske blev fjernet. Det tog sin tid at modellere rundt på jorden så den blev rimelig lige, men det lykkedes vidst meget godt. Det er meningen der skal plantes lidt forskelligt bunddække på denne skråning, da blomster trods alt er kønnere end jord og ukrudt! 🙂 Helle fandt en lille lyserød jordbærplante som herefter blev delt ud i rigtig mange stiklinger. Faktisk blev der 35 nye små planter, som blev sat på noget af skråningen. Bare fordi man ser lille og ubetydelig ud som jordbærplante, så kan man faktisk godt være noget og udrette noget stort alligevel! 😉

IMG_5206  IMG_5207

Der er også sået græs hist og pist og renset ukrudt væk i mellem nogle sten ved teressen:

IMG_5203

En KÆMPE stak haveaffald havde igen hobet sig op – utroligt som sådan noget fylder! Det havde længe ligget på græsplænen og ventet på, at vi fik taget os sammen til, at få lånt en trailer og få det kørt på forbrændingen, men nu blev det for meget for Helles onkel og vupti, en dag var det hele fjernet ned til det sidste blad og sten der lå i den stak! Tak onkel Helge! Du er simpelthen fantastisk! 😉

Vupti og den kæmpe stak grene, buske og andet haveaffald er hermed fjernet!:

IMG_5225

Alle tætningslister ved alle vinduer og døre trængte til en udskiftning – dette krævede dog at vinduerne blev malet først, så vi ikke maler ud på de nye fine lister. Der er indkøbt 42 meter tætningslister og en hæftepistol på strøm, som viste sig at være så møg elendig, så Knud nærmest forvandlede sig til en hysterisk kvinde med pms! Nu køber han en NY fra BOSCH i stedet for en “super power”-jeg skal komme efter dig pistol fra Jem&Fix til 149 kr!

Denne fantastisk dårlige pistol er ikke meget for at skyde klips ud og når den så endelig gør det så får man simpelthen et varierende antal ud – nogengange 1 klips, andre gange 5! Og når klipsen så sidder der, har pistolen så slået hul i karm og maling med sine skruer som man har valgt at placere, lige dér hvor pistolen rammer det man nu arbejder med! Fantastisk dårlig værktøj! Bare fordi man skriver “super power” bliver den ikke bedre! iiiih! 😉

Her et lille eksempel på de lister som i disse dage bliver monteret:

IMG_5234 IMG_5235

Lørdag eftermiddag måtte vi dog lige stoppe op og kigge lidt på den smukke himmel, der lå over huset – den så godt nok flot og speciel ud:

IMG_5214 IMG_5217

Nu er det indvendige arbejde begyndt og vi har måtte stoppe udenfor, selvom der sagtens kunne laves mere derude! Tapeten skal ned og det har vi fundet en smart måde at klare på (omend det er fysisk hårdt). Vi sliber simpelthen tapeten først med excentersliberen, så der kommer huller i tapeten og derefter sprayer vi tapetopløser på væggene med en ukrudtssprøjte – super effektivt!

Ja ja lille Helle – det er et stort hus du har givet dig i kast med at fjerne tapet i! 😉 :

IMG_5232