Vi kan ikke blive ved med at oprette indlæg om, at der males udvendig, men der bliver malet på livet løs og vi er bestemt ikke færdige endnu. Det er som om det blå bliver ved med at trænge igennem. Bedst som vi tror at NU er det fint, så er der blå maling der er trængt igennem næste dag vi kommer 🙂
Det bliver dog nok sådan, at vi må vente til det bliver forår, med at give husets træværk sidste gang. Det har fået hele vejen rundt – både vinduer, døre, udhæng og alt andet træværk, men vejret er ikke helt malervejr mere. Det vigtigste må være, at træet nu er beskyttet.

Helles far kom forbi i sidste weekend og blærede sig lidt med sine maler-evner. Knud måtte også bede ham om at male lidt langsommere, for det dér var da irriterende at se på! 😉 Helles far er uddannet maler og svinger om sig med pensler og maling på den mest blærede måde. Det ser så nemt ud når han gør det – men det ér selvfølgelig også nemt for os når HAN gør det 😉

IMG_5109

IMG_5110

IMG_5111

Når Helles far skal male, så skal han helst høre P4 – så svinger penslen bare der’ u’ a! 😉 Her kom Knuds fars gamle transisterradio rigtig til sin ret 🙂

IMG_5103