Efter de voldsomme indgreb i haven med gravmaskine, motorsav og en Elin og John, var der nogle ting der skulle repareres og lappes. Vi lånte en fræser fra familie, men den gik i stykker ret hurtigt, så vi måtte ud og leje en i stedet for. Alle de steder der var trukket buske op, skulle der fræses, så der herefter kan stampes og såes græs og det er ikke små områder vi snakker om her!

John gik her i weekenden amok med den lejede fræser og nu er der klar til at blive revet, stampet, regnet og sået græs, så haven igen kan ligne en have i stedet for et bombe-krater! 😉

Vi ved ikke helt hvad der er med ham John, men det er umuligt at nå SÅ meget på så kort tid og alligevel kan John gøre det! Han kan udrette imponerende meget på ingen tid 😉 Vi er SÅ glade for den hjælp han giver os! 🙂

IMG_4971 IMG_4958 IMG_4980 IMG_5022 IMG_5029