Selvom bloggen har været meget stille den sidste tid, betyder det ikke at vi har ligget på den lade side – tværtimod! Når man kommer hjem kl. 22-23 tiden om aftenen, er det bare lidt som om sengen trækker lidt mere end computeren 🙂

Vi har virkelig nået meget og har fået fantastisk stor hjælp af Elin og John i haven – det er så imponerende hvad de to kan udrette på ganske kort tid! 😉

Der er fjernet enorme mængder buske og haveaffald fra haven og til formålet har vi simpelthen lejet en container. Vi kunne have kørt i rutefart fra huset til forbrændingen det næste halve år, hvis ikke vi havde valgt løsningen med containeren.
 IMG_4839

IMG_4830

Vi er også i gang med at male udvendig på huset – den blå farve er så rædselsfuld så nu sætter vi al energi og tid ind på at få den væk! – så kan vi altid fortsætte indenfor i huset når vejret bliver mere kedeligt.

IMG_4842

IMG_4847

IMG_4852

IMG_4862