I dag kom vi noget sent i gang – faktisk var den henad middag på trods af, vi kørte hjemmefra kl. 9 i formiddags. Vi skulle runde et par byggemarkeder og den slags tager tid når man er totalt uvidende indenfor det område! 🙂 men vi lærer da nyt dag for dag!

Knuds mor var så sød at hjælpe med haven i dag som ligner en vildmark – hun gik rigtig til den og det er ganske imponerende hvad den kvinde kan udrette på næsten ingen tid! Hvis ikke vi passer på med at få hende stoppet i tide, ender det med hun fjerner hele Vester Åbys haver 😉 arh okay…! 😉
Det er super lækkert at få hjælp til haven, da ingen af os ved noget på det område. Hun fik lagt en vildmark af buske, blomster og ukrudt ned og det pyntede helt enormt!

Knud og jeg, Helle, har revet tapet ned det meste af eftermiddagen. Puha det bliver jeg nok ikke sådan lige fan af – det er virkelig hårdt og støvet arbejde! Vi frygter lidt hvordan musklerne har det i morgen – her i aften er de pænt ømme efter det hårde arbejde med at kradse tapet ned! 🙂

Hermed lidt billeder fra dagen i dag:

IMG_0647 IMG_4618 IMG_0648 IMG_0654 IMG_4623