Badeværelse malet

Så blev badeværelset malet og vi har jo nærmest fået et helt nyt rum! 🙂 der mangler stadig lamper, lister osv.

Badeværelse før:

IMG_4466 IMG_4463 IMG_4464

Badeværelse efter:

IMG_3626 IMG_3622

Bordpladerne skal skiftes til ny plade i samme materiale (Nyatoh). Bordet ved siden af toilettet skal bruges som pusleplads, så der skal en 70 cm dyb plade på og så kunne vi jo ligeså god skifte den ved vasken også, da den virkelig er blevet grim.

Brusekabinen er fjernet og vi sætter en brusestang op i stedet for og en gummiliste i gulvet. Planen er her og nu at badeværelset bare skal være funktionelt og om nogle år når vi har en frygtelig masse penge, tid og overskud (hø hø) så ryger hele badeværelset ned og et nyt bliver sat op – derfor bliver rummet kun lige “sminket” nu.

Så kom vi til stuen. Da gulvet var ret ujævnt, blev vi anbefalet at strø fint strandsand ud over det hele for at udjævne. En ret sær fornemmelse at læsse grus af i en trillebør inde på stuegulvet. Det tog nogle uger om at tørre godt igennem.

DSC00534

IMG_3551

Så bliver der lagt dampspærre ud over gulvet, inden trægulvet kan lægges:

IMG_3554

Gulvet er nu igang med at blive lagt:

IMG_3578

IMG_3577

…og det gav lige lidt rod!:

IMG_3561

Eftersom vi nu venter barn til august, må Helle ikke male – hvad gør man så? man ringer til Knuds mor og klager sin nød og hun kommer omgående springende og giver skabene en ordentlig omgang!:

IMG_3574

IMG_3571

Lige for tiden er haven godt dækket af sne og det er sååå fint 🙂

 

IMG_3582

IMG_3589

Så er det vidst tid til at skrive på bloggen igen!

Vi er her stadig, men det har stået ret stille i huset de seneste mdr. Forskellige omstændigheder kombineret med, at vi nok var ved at køre lidt træt i det hele, har gjort at vi har pauset, men nu er vi startet op igen 🙂

Vi er pt igang med at sætte gerekter, fodpaneler og skyggelister op, lappe sømhuller så de kan males en sidste gang og midten af januar bliver stuegulvet endeligt lagt! Det kommer til at betyde enormt meget for fornemmelsen af huset.

Køkkenet er sat op og virker, men mangler lister, vindueskarm og de sidste småting – ligesom resten af huset 😉

Gulvet i stuen er et ask plankegulv og vi har været henne og strø fint strandsand ud i hele stuen da det skal stabilisere gulvet så møbler ikke står og hopper når man går forbi dem, hvis der er lidt hulrum under. Det føles i øvrigt MEGET forbudt at køre flere trillebørefulde sand ind i stuen og hælde det ud 😉

Vi kommer forhåbentlig snart med nye billeder og beskrivelser! 🙂

Back to top